Contact

Kérdés, kérés ide: hungarianwobblers@gmail.com

logo20130623

Reklámok

11 hozzászólás

  1. Nem kötözködésként, de a pályázat már régen véget ért, és a nyeremények még mindig otthon pihennek. Talán nem is ez volt a lényeg, hanem a reklám. Szomorú vagyok, mert én komolyan vettem ezt a blogot. Talán nem kellett volna. Mindig tanul az ember.

    • A nyeremények meg fognak érkezni, addig egy idézet fentebbről. “Türelmem végtelen” Sosem értettem azokat az embereket, akiknek csak a verseny végeredménye a lényeg, a részvétel, a hangulat, az élmény csak szükséges körítés, ami rögvest elillan, a “lényeg”, a várt eredményhirdetés után….

      • Tudod a türelmem valóban végtelen, de az eredményhirdetés után kb. két hónappal, azért már fogytán van. Persze egyszerűbb lenne azt mondani, hogy csak egy vicc volt az egész és borítsunk rá fátylat. Nincsen igazam?

      • Szerintem nincs. Két új blog indult azóta, hogy mekkora lendülettel azt majd az élet eldönti. Nekem ez volt a lényeg. Ezen kívül plusz hozzáadott érték, hogy pl. Téged, mint írót az olvasóim közül sokan megismertek. És itt engedd meg egy egy szakmai “titkot” elárulják. Ez a reklám, nem pedig fordítva. Tudtommal egyetlen korábbi olvasód nem kapott a blogról hírt, míg több ezres olvasottsagot kaptak a műveid. Ingyen! A Nyeremények már a postanal vannak, mindenki nyugodjon le a… Ja ilyet nem szabad írni. 🙂 Amúgy érdekes módon senki nem sertődött meg, csak Te, akinek elvileg a legnagyobb rutinja van ebben…

  2. Azóta köszönettel megkaptam a nyereményeket. Nem sértődtem meg, még ha úgy is tűnik, csak egész életemben szerettem a korrekt, gyors ügyintézéseket. Sohasem halogattam egyetlen feladatot sem, talán ezért voltam türelmetlen, bár két hónap talán nem türelmetlenségről tanúskodik. Köszönöm, hogy a blog olvasói megismerték írásaimat, bár jelzem, hogy több oldalon is publikáltam, így már nagyon sokan olvasták írásaimat. Nem vagyok felizgatott, így le sem kell nyugodnom, mert az egészet egy könnyed játéknak tekintettem. Ha nem lett volna díj, akkor is részt vettem volna rajta, mert így talán néhány kellemes percet szerezhetem az olvasóknak. A sértődés egyetlen esetben igaz, amikor plágiummal gyanúsítottak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s